MENY

Chefssekreterare

I rollen som chefssekreterare ansvarar du för den löpande administrationen för avdelningschefen, och stödjer vid behov de tre enhetscheferna, ledningsgruppen och verksamhetsutvecklarna. Tjänsten utgör en central funktion för att planera och strukturera avdelningschefens åtaganden.

Regionalt cancercentrum Stockholm Gotland är en kunskapsorganisation som arbetar för att utveckla och förbättra cancervården i regionerna Stockholm och Gotland. 
 
Genom nära samarbete med patienter, närstående, vårdgivare och beslutsfattare arbetar vi i en dynamisk miljö.
 
Din roll omfattar en bredd av arbetsuppgifter av varierande karaktär, såväl mer kvalificerade som av enklare natur. Det kan t.ex. innebära ansvar för kalenderbokningar, koordinering och förberedelser av möten, boka lokaler, utskick av kallelser och inbjudningar, ta fram mötesunderlag, presentationer (ppt) och dagordningar, protokollskrivning/mötesanteckningar, diarieföring, reseräkningar etc. Vanliga uppgifter är också att hantera fakturor, post och andra inkomna ärenden. Du behöver kunna göra självständiga bedömningar av olika ärendens hantering. Uppgifterna varierar, och du får vara beredd på att bistå där det behövs. 
 
Du är en viktig länk mellan avdelningschefen och övriga avdelningar/enheter men även gentemot externa samarbetspartners. Du kommer att vara en central del i upprätthållandet av ett brett kontaktnät både i organisationen, inom regionen och även nationellt.
 
Som chefssekreterare säkerställer du en strategisk överblick av helheten och ligger steget före i planering och förberedelser. 
 

Dina kvalifikationer 

Vi vill att du har
 
  • Minst gymnasieutbildning 
  • Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, särskilt i en roll att stötta personer i ledande befattning 
  • Kunskap om och lätt för att arbeta med olika former av IT-stöd samt stor relevant datorvana
  • Kunna uttrycka dig mycket väl på svenska, både muntligt och skriftligt. 
Det är meriterande med erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning och arbete i en politiskt styrd organisation. Goda kunskaper i engelska och erfarenhet av att arbeta i Heroma är också meriterande. 
 
För att trivas och kunna göra ett gott arbete behöver du förstå vad som efterfrågas, genomföra snabba och korrekta leveranser och vilja ge god service.
 
Du arbetar strukturerat och noggrant och har förmåga att prioritera och hantera parallella uppdrag. Andra viktiga egenskaper är gott omdöme, integritet och smidighet, eftersom dina uppgifter ska utföras på ett formellt och representativt sätt. Du har lätt att samarbeta och har gott ordningssinne.  
 
Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande, noggrann, proaktiv och stresstålig. Du har ett serviceinriktat, prestigelöst och tillgängligt förhållningssätt till din omgivning och kan organisera, ta initiativ och fatta prioriteringsbeslut utifrån ett helhetsperspektiv. Även om du i många moment jobbar självständigt har du en god förmåga att samarbeta med andra. 
 
Du bör trivas i en miljö där arbetsuppgifterna varierar mellan rutinärenden och nya administrativa utmaningar. Du är flexibel och kan hantera snabba förändringar och omprioriteringar utifrån verksamhetens behov. Du uppvisar gott omdöme och stor integritet i ditt chefsstöd. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 
 

Vi erbjuder 

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och stimulerande arbete med många kontaktytor på en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare. Vi värnar om ett gott arbetsklimat som möjliggör ett hållbart arbetsliv bland annat genom att vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. 
 
Din arbetsplats ligger centralt vid Medborgarplatsen och har goda allmänna kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg och bussar. Närheten till Medborgarplatsen erbjuder ett stort utbud av restauranger och service.
 
En flytt av verksamheten till Lindhagensplan är planerad i årsskiftet 2019/2020. 
 
Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden är slut. Välkommen med din ansökan. 

Sista ansökningsdag är 2019-02-06

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta 
Katja Markovic-Lundberg 
Tf Chef, 072-582 30 69
 
 

Sidan uppdaterad: 18 januari 2019