MENY

Integritetspolicy för RCC Norr

Vi på RCC Norr är måna om att du ska känna dig trygg i kontakten med oss. De personuppgifter vi samlar in är sådana som du själv uppger till oss (namn, e-postadress, mobilnummer etc.), när du anmäler dig till våra evenemang eller beställer prenumeration på våra nyhetsbrev. Den lagliga grunden för behandlingen är ditt samtycke. RCC Norr är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Anmälan till evenemang

RCC Norr använder dina personuppgifter för att kunna planera evenemang och skicka information till dig. Dina personuppgifter sparas bara så länge som vi behöver för att kunna genomföra evenemanget.

Prenumerera på nyhetsbrev

RCC Norr använder dina personuppgifter för att administrera och skicka det nyhetsbrev du vill prenumerera på. Dina personuppgifter sparas bara så länge som du är prenumerant på nyhetsbrev.

När du avregistrerar dig tar RCC bort dina personuppgifter. Om du inte längre vill ta emot RCC:s nyhetsbrev, kan du avsluta tjänsten via länken Avprenumerera i nyhetsbrevet eller kontakta RCC Norr via e-post.

Hantering av dina personuppgifter

RCC Norr delar inte dina personuppgifter med andra. De stannar hos oss, förutom att vi har avtal med tredje part för vår tekniska förvaltning av webbplatsen, samt de samarbetspartners som RCC använder för att administrera och skicka ut nyhetsbrev. Dessa upprätthåller samma skyddsnivå som vi.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter som finns registrerade om dig hos RCC. Om personuppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller inte längre aktuella kan du begära att få dem rättade eller raderade.

Kontaktuppgifter

Regionalt cancercentrum norr 

Norrlands universitetssjukhus, 901 85 UMEÅ

Tfn. 090-785 19 90, epostadress: rccnorr@regionvasterbotten.se

Webbplats: cancercentrum.se/norr


Sidan uppdaterad: 17 januari 2019