MENY

Integritetspolicy för RCC Stockholm Gotland

Vi på Regionalt cancercentrum Stockholm Gotland är måna om att du ska känna dig trygg i kontakten med oss.

De personuppgifter vi samlar in är sådana som du själv uppger till oss som till exempel namn, e-postadress och mobilnummer när du anmäler dig till våra evenemang eller beställer prenumeration på våra nyhetsbrev. Den lagliga grunden för behandlingen är ditt samtycke. Regionalt cancercentrum Stockholm Gotland är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Anmälan till evenemang

Regionalt cancercentrum Stockholm Gotland använder dina personuppgifter för att kunna planera evenemang och skicka information till dig. Dina personuppgifter sparas bara så länge som vi behöver för att kunna genomföra evenemanget.

Prenumerera på nyhetsbrev

Regionalt cancercentrum Stockholm Gotland använder dina personuppgifter för att administrera och skicka det nyhetsbrev du vill prenumerera på. Dina personuppgifter sparas bara så länge som du är prenumerant på nyhetsbrev.

När du avregistrerar dig tar vi bort dina personuppgifter. Om du inte längre vill ta emot nyhetsbrev från oss, kan du avsluta tjänsten via länken "Avprenumerera" i nyhetsbrevet eller kontakta oss via e-post.

Hantering av dina personuppgifter

Regionalt cancercentrum Stockholm Gotland delar inte dina personuppgifter med andra. De stannar hos oss, förutom att vi har avtal med tredje part för vår tekniska förvaltning av webbplatsen, samt de samarbetspartners som vi använder för att administrera och skicka ut nyhetsbrev. Dessa upprätthåller samma skyddsnivå som vi.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter som finns registrerade om dig hos oss. Om personuppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller inte längre aktuella kan du begära att få dem rättade eller raderade.

Kontaktuppgifter

Regionalt cancercentrum Stockholm Gotland
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, Region Stockholm
Box 6909, 102 39 Stockholm.
Telefon: 08-123 132 00, e-post: regionaltcancerncentrum@sll.se


Ansvarig redaktör: Maria Franchell

Sidan uppdaterad: 16 december 2019