Informationssamordnare med sjuksköterskekompetens

Har du dubbelkompetens som sjuksköterska och erfarenhet av projektledning och informationsarbete? Då ska du söka jobbet som informationssamordnare hos oss!

Regionalt cancercentrum Stockholm Gotland söker en informationssamordnare med sjuksköterskebakgrund. Vi söker dig som har dubbelkompetens i form av sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom onkologi samt erfarenhet av projektledning och informationsarbete. Du kommer bland annat att få arbeta med att utvärdera, sammanställa samt utforma patientinformationsmaterial som produceras av RCC. Du kommer också att arbeta tillsammans med vår kommunikatör.
 

Om tjänsten

Regionalt cancercentrum är en kunskapsorganisation som ständigt arbetar för att förbättra cancervården i Stockholms län och på Gotland.
Vi söker dig som har sjuksköterskebakgrund och som även har erfarenhet av att arbeta med information till patienter, närstående och vårdpersonal.
Du kommer att tillsammans med vår kommunikatör utforma texter, material och broschyrer inom cancerområdet. Du kommer även att få arbeta i projekt som berör cancervården inom våra olika verksamhetsområden, tex screening, prevention och kvalitetsuppföljning.
 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet och gärna utbildning inom kommunikation och projektledning.Erfarenhet från cancervården är meriterande.
 
Vi söker dig som är van att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga samt är kommunikativ. En positiv grundinställning värdesätts också.
 
Arbetet på RCC är både roligt, spännande och utvecklande och du erbjuds möjlighet till kompetensutveckling både internt och externt.
Möjlighet till friskvård är ett annat prioriterat område på RCC.
 
Vi är en härlig arbetsplats med gott arbetsklimat och vi värnar detta genom att arbeta för en öppen och genuint vänlig kultur!
 

Frågor om tjänsten

Kontakta 
Katarina Lannerwall på telefon 070-484 66 44
 
 

Sista ansökningsdag

2018-11-02

Sidan uppdaterad: 17 oktober 2018

Regionalt