MENY

Integritetspolicy RCC Sydöst

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss. De personuppgifter vi samlar in är sådana som du själv uppger till oss (såsom namn, e-postadress, mobilnummer etc.) när du anmäler dig till våra evenemang eller beställer prenumeration på våra nyhetsbrev. Den lagliga grunden för behandlingen är ditt samtycke. Regionalt cancercentrum Sydöst är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter.

Anmälan till evenemang

Vi använder dina personuppgifter för att kunna planera våra evenemang och skicka information till dig. Dina personuppgifter sparas bara så länge som vi behöver för att kunna genomföra evenemanget.

Prenumerera på nyhetsbrev

Vi använder dina personuppgifter för att administrera och skicka det nyhetsbrev du vill prenumerera på. Dina personuppgifter sparas bara så länge som du är prenumerant på nyhetsbrev. När du avregistrerar dig tar RCC bort dina personuppgifter. Om du inte längre vill ta emot RCC Sydösts nyhetsbrev, kan du avsluta tjänsten genom att använda länken för att avprenumerera i nyhetsbrevet eller kontakta oss via e-post.

Hantering av dina personuppgifter

Vi delar inte dina personuppgifter med andra. De stannar hos oss, förutom att vi har avtal med tredje part för vår tekniska förvaltning av webbplatsen, samt de samarbetspartners som RCC använder för att administrera och skicka ut nyhetsbrev. Dessa upprätthåller samma skyddsnivå som vi.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter som finns registrerade om dig hos RCC. Om personuppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller inte längre aktuella kan du begära att få dem rättade eller raderade.

Kontaktuppgifter

Regionala cancercentrum Sydöst
Post: Universitetssjukhuset, 581 85 Linköping
Besök: Brigadgatan 21, 587 58 Linköping
Telefon: 010-103 35 05
E-post: rccsydost@regionostergotland.se
www.cancercentrum.se/sydost


Ansvarig redaktör: Linda Carlén-Hallström

Sidan uppdaterad: 21 januari 2019