Enhetschef till RCC Uppsala Örebro

Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro är en arbetsplats med en stark gemenskap där samarbete är viktigt och där arbetsglädjen förenar oss. Vill du ha en stimulerande arbetsplats med möjlighet till utveckling samtidigt som du kan bidra till att göra cancervården bättre - då är det här ett jobb för dig.

Ditt uppdrag

Du rapporterar till RCC:s verksamhetschef och ingår i arbetsplatsens ledningsgrupp. Din roll är att vara första linjens chef för ett femtontal anställda, det innefattar förutom medarbetarsamtal även årliga lönerevisioner och rehabiliteringsansvar. Du coachar och leder dina medarbetare med fokus på lagkänsla och att vi ska uppnå Cancerstrategins målbild - en patientcentrerad, god och jämlik cancervård. Du medverkar i sjukvårdsregionala möten och andra sammanhang där ditt uppdrag är att nå ut med information om RCC:s uppdrag och aktuella förbättringsarbeten.

Dina kvalifikationer

Du har chefserfarenhet, gärna från sjukvården eller annan politiskt styrd verksamhet. Erfarenhet från verksamhetsutveckling och förändringsarbete är meriterande. Du är duktig på att kommunicera, såväl muntligt som via IT-systemen. Du har en mycket god datorvana med kännedom om personaladministrativa system (t. ex. Primula , Besched) samt ekonomisystem (t. ex. Agresso). Du är också van att bidra till skriftliga rapporter.

Mer information och ansökan

Mer information om tjänsten samt hur du ansöker finns via länken nedan.

Enhetschef till RCC Uppsala Örebro