Systemutvecklare till RCC Uppsala Örebro

Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro är en arbetsplats med en stark gemenskap där samarbete är viktigt och där arbetsglädjen förenar oss. Vill du ha en stimulerande arbetsplats med möjlighet till utveckling samtidigt som du kan bidra till att göra cancervården bättre - då är det här ett jobb för dig.

RCCs kontor ligger i Uppsala, inom området Uppsala Science park och har ett fyrtiotal anställda.

Ditt uppdrag

Som systemutvecklare på RCC jobbar du med att utveckla och förvalta kvalitetsregister och andra webblösningar vilket innebär att du samtidigt bidrar till att förbättra cancervården i Sverige. I uppgifterna ingår att skapa webbaserade lösningar för insamling av data och att bygga och underhålla databaser. Du kommer att vara med i arbetet av överföring av data mellan andra system i sjukvården och kvalitetsregister.

Du kommer att arbeta i ett scrum-team tillsammans med utvecklare och produktägare på RCC Uppsala Örebro och du kommer också att samarbeta med de övriga två utvecklingsteamen i Umeå och Göteborg. Gruppen samarbetar även med andra produktägare runt om i Sverige samt registrens stödteam som finns på Regionala cancercentrum.

Du kommer in i en erfaren grupp där vi jobbar i två-veckors sprintar med höga leveranskrav. Vi lägger mycket fokus på att alla i teamet ska trivas tillsammans och vi tycker det är viktigt med balans mellan jobb och fritid. Vill du gå på ett träningspass på lunchen får du oftast med dig en kollega för att balansera vårt intag av fikabröd på eftermiddagen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom data/systemvetenskap och som vill jobba med front end-utveckling i ett agilt team.

Du behöver ha kunskap om:

  • Front end-utveckling
  • JavaScript-ramverk/bibliotek som React.js
  • Moderna versionshanteringssystem, exempelvis GIT.

Det är meriterande om du har kunskaper inom:

  • Scrum
  • Databaser (SQL)
  • js
  • Webpack
  • att säkerställa kvalitet med hjälp av enhetstester och kodgranskning.

Mer information och ansökan

Mer information om tjänsten samt hur du ansöker finns via länken nedan.

Systemutvecklare till RCC Uppsala Örebro