MENY

Verksamhetsutvecklare/medicinsk rådgivare till RCC Uppsala Örebro

Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro är en arbetsplats med en stark gemenskap där samarbete är viktigt och där arbetsglädjen förenar oss. Vill du ha en stimulerande arbetsplats med möjlighet till utveckling samtidigt som du kan bidra till att göra cancervården bättre - då är det här ett jobb för dig.

RCCs kontor ligger i Uppsala, inom området Uppsala Science park och har ett fyrtiotal anställda.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att delta i det fortsatta arbetet med Cancerstrategin. Arbetet utförs i regel på ett sjukvårds- och diagnosövergripande sätt, till exempel genom stöd till den fortsatta utvecklingen av standardiserade vårdförlopp (SVF) eller andra vårdprocesser såsom utveckling av multidisciplinära konferenser (MDK). Det kan också innefatta frågor kring screening och tidig diagnostik. Du förväntas bidra med sammanställning av rapporter samt även i övrigt delta i spridande av information som berör RCC:s uppdrag.

En viktig roll är att vara ett stöd i medicinska frågor till RCC:s registeradministratörer och vårdprocesskoordinatorer i deras kontakter med vårdpersonal ute i regionerna.
Det kan bli aktuellt att representera RCC i olika nationella arbetsgrupper och nätverk, även med andra uppdrag än de som nämns här ovan.

Kvalifikationer

Du har i första hand läkarexamen och erfarenhet från kliniskt arbete inom cancersjukvård inklusive diagnostik eller folkhälsoarbete. Tidigare arbete med vårdutveckling eller rehabiliteringsfrågor med anknytning till cancervården meriterande liksom erfarenhet av att leda större projekt. Forskningserfarenhet är meriterande. Du har en god och dokumenterad datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Arbetet innebär ett nära samarbete med övriga medarbetare på RCC liksom många externa kontakter, därför är god samarbetsförmåga och hög social kompetens viktigt i jobbet. God förmåga att utrycka sig i skrift och tal är en förutsättning

Mer information och ansökan

Mer information om tjänsten samt hur du ansöker finns via länken nedan.

Verksamhetsutvecklare/medicinsk rådgivare till RCC Uppsala Örebro


Sidan uppdaterad: 11 februari 2020