Nya medarbetare och extra stödresurser

Sidan publicerades 15 oktober 2013

Vi är glada över att kunna hälsa följande medarbetare välkomna!

På ny tjänst

Anna RingheimAnna Ringheim är nu fast anställd aktivitetsledare inom patient- och närståendedelaktighet. Hon arbetar med utveckling av cancervården utifrån ett patient- och närstående-perspektiv.

Kontakt:anna.ringheim@rccvast.se
Tel: 073- 625 44 24Claes JönssonClaes Jönsson, överläkare och tidigare regional processägare för pancreascancer, kommer att arbeta med att utveckla RCC:s stöd till medicinsk utveckling.

Kontakt:claes.jonsson@rccvast.se
Tel: 010- 441 28 22

 

Karin Allander är ny kommunikatör. Hon kommer att arbeta med intern och extern kommunikation vid Regionalt cancercentrum väst.

Kontakt:karin.allander@rccvast.se
Tel: 070- 082 28 95Torbjörn ElesTorbjörn Eles, tidigare IT-konsult, är ny IT-strateg. Han kommer att arbeta med utvecklingen av INCA och bildandet av en ny nationell
IT-organisation.

Kontakt:torbjorn.eles@rccvast.se
Tel: 073- 839 74 60

 

Extra resurser


Mats DahlbomMats Dahlbom
är jurist i Västra Götalandsregionen med huvudansvar för IT-rättsliga frågor. Bland annat ger han juridiskt stöd i arbetet med kvalitetsregister. Han kommer att finnas tillgänglig i huset en dag varannan vecka.

Kontakt:mats-dahlbom@vgregion.se

 

Susanne WallentinsonSusanne Wallentinson är HR-strateg på Regionkansliets administrativa avdelning. Hon kommer att vara tillgänglig två dagar i månaden, främst för att stötta inom rekrytering, men hon kan även svara på frågor om arbetsmiljö, arbetsrätt, lönefrågor med mera.  

Kontakt:susanne.wallentinson@vgregion.se